divendres, 20 de febrer del 2009

ser persona

Estem veient a classe el concepte de persona. Sabeu que és un concepte difícil de definir però ho intentem. Per començar podem afirmar què és un ésser humà, ara bé, què més podríem afegir? En connexió al vídeo anterior (la història de les coses) tenim aquest vídeo que no té desperdici. Esper, segueixo esperant els vostres comentaris.

1 comentari:

  1. Nico Sosa 1 Batxiller B


    Els éssers humans ens diferenciams dels altres éssers vius bàsicament per poder pensar,raonar i actuar en conseqüència.
    Lamentablement amés d' aquestes qualitats també tenim ambicións, som egoistes i destructius.

    La societat gira al voltant dels diners i quant més diners tenim més poder.En la nostra ambició per obtenir més poder, en definitiva més diners, som capaços de ser perillosament destructius tant amb els nostres iguals com amb el medi hambient.
    Posam els nostres interessos per devant de tot inclus coneixent les conseqüències que probocam a curt i llarg termini.

    Mentres alguns viuen a l'opulència,altres pasen els seus dies a la més extrema pobresa.
    Mentres part de la societat viu al consumisme i el malbaratament altra part d'ella no pot cobrir les seves necesitats bàsiques com l'alimentació, higiene i salut.

    Sense anar més lluny recorrent el Port d'Andratx per la nit després del tancament dels restaurants, es pot veure una veintena de contenedors plens de comida .. desaprofitaments ???
    escombraries ???
    Per noltros si, però per tota esa gent que no te res per menjar , i quan dic esa gent, no me refereixo a esa pobre gent que veim a la tele quan ens conten les desgràcies que viuen per exemple a Africa, sino a molta gent d'aqui mateix, si, aprop nostre ,Madrid,Barcelona,Andalucia,Palma,Andratx . . .

    Concluint, en un món amb recursos suficients per que tots els éssers vius poguesim viure en condicions aceptables, lamentablement la nostra forma de ser ens duu a una evolució cada vegada més oscura i amb un futur on cada vegada haurà més gent a la misèria.

    ResponElimina